Friskis & Svettis Haninge

Gymbild hitta gym

Välkommen till Friskis & Svettis Haninge.

Nyckelordet i Friskis & Svettis träning är glädje. Glädje i muskler och musik. Glädje i motion och motivation. Glädje i rörelsen.

Hos oss hittar du både spinning och jympapass på olika nivåer och pass med olika inriktning, som styrka och funktionell träning, show- och danskänsla, samt inre fokus och livskraft. Självklart hittar du pass för hela familjen och alla åldrar, från Familjejympa till Seniorklubben. På gymmet tränar du styrka i maskiner, med fria vikter eller på den funktionella träningsytan.

Friskis&Svettis träning är genomtänkt, med garanterad träningseffekt, hög kvalitet och minimal risk att skada sig. Alla våra ledare och instruktörer går gedigna utbildningar och licenseras innan de får förtroendet att leda och instruera.

Friskis&Svettis engagerade ledare och instruktörer inspirerar och hjälper dig att uppnå en lustfylld känsla och härlig träning. Delad glädje är dubbel glädje, det är därför så många människor föredrar att träna i grupp. Så tror vi i alla fall!

Hos oss kan du välja mellan en massa olika träningsformer. Vi har gym, spinning och gruppträning vilket ger 94 träningstimmar varje vecka.

GÅ TILL HEMSIDA

 

Information och kontaktuppgifter

Telefon 08-7777533
Adress Kilowattvägen 9
136 44 Haninge
Öppettider Information saknas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hitta gym