Friskis & Svettis Entré Båstad

Gymbild hitta gym

Friskis & Svettis Entré Båstad – Hitta din träningslust hos oss!
Vi förfogar över nästan 1500 kvm fördelat på 2 plan. Lokalerna är anpassade för rörelsehindrade med hiss och ramp. På entréplan möts du av en reception med en mysig mötesplats. Det finns möjlighet att köpa ett enklare mellanmål som dryck och bars.
Vid entrén finns våra incheckningsdatorer där du checkar in till gymmet och de olika gruppträningspassen. För dig som vill träna på udda tider har vi nyckelsluss som ger dig möjlighet att komma och gå som du vill, 24 timmar om dygnet.
Centralt i lokalen finns gymmet. En stor multihall. Här finns cardiomaskiner, stor maskinpark, rigg, löparbana i ramp och fria träningsytor med riklig träningsutrustning som bl.a. består av skivstänger, hantlar och kettlebells.

Vi har 2 gruppträningssalar där via erbjuder allt från yoga och jympa till PowerHour och cirkelfys. På våning 2 har vi spinningsalen med ett välutvecklat pulssystem där du kan få en ytterligare dimension i din träning genom att följa din puls och passets intensitetskurva. På övre plan har vi även IndoorWalking och yta för mindre gruppträningspass.
Efter ditt träningspass är du välkommen att duscha, basta och byta om i våra två stora omklädningsrum.
Det finns låsbara skåp vid receptionen. Ta med ett lås så du kan låsa in dina tillhörigheter under tiden du tränar.
Vi har gratis parkering utanför dörrarna och stor cykelparkering.
Välkommen!

GÅ TILL HEMSIDA

 

Information och kontaktuppgifter

Telefon 0431-65 01 65
Adress Stenhusvägen 11A
269 36 Båstad
Öppettider Information saknas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hitta gym